• Orders boven de 45,- worden gratis verzonden (NL)

  • 100% direct van de kweker en minimaal 60cm lang

  • Heeft u een speciaal verzoek? Bel ons!

  • Voor 11u 's morgens besteld, vandaag nog in huis. (ma-vr)

Over ons

Ik, Martin Wubben, werk al zeer lang in de inkoop en verkoop van bloemen, hoofdzakelijk export naar verschillende landen in de Wereld. Daardoor heb ik dagelijks contact met veel kwekers van bloemen, en die van rozen in het bijzonder.

De Roos is tenslotte wel de Koningin van de bloemen,  ik werk er dagelijks mee, en vindt het eigenlijk onbegrijpelijk dat je deze mooie rozen zo moeilijk in Nederland kan kopen. Dat komt omdat de beste en mooiste rozen vooral naar het buitenland gaan. Daar heb ik nu verandering in gebracht.

Vanaf nu zijn de mooiste rozen ook gewoon in Nederland te koop, niet in de winkel, maar vers in onze webshop. Pas na een bestelling gaan we de rozen bij de kweker regelen. Zo bent u altijd zeker van een vers product waar u lang plezier van heeft. (Zoals het moet zijn)

Kijk anders ook even op Kiyoh, de link staat onderaan op onze shop. Dan kunt u lezen wat andere klanten ervan vonden. Dat is tenslotte belangrijker dan wat ik ervan vindt.

In de webshop staan al een heel aantal soorten, en daar zal ik steeds nieuwe soorten en kleuren aan gaan toevoegen. Dit gebeurd pas als ze goed zijn getest, en het vaasleven zeker 10 dagen is.

Belangrijk is dat ik volledig achter de kwaliteit sta, en niet twijfel aan de kwaliteit van de kwekers waar ik mee samenwerk. Daarom kan ik ook gerust een vaasgarantie geven van meer dan een week. (Sommige soorten staan wel 2 weken mooi in de vaas.)

Probeer het gewoon eens uit, er is altijd een kleur te vinden in de shop die je aanspreekt.

In tegenstelling tot een hoop andere aanbieders werken ik niet met lokale bloemisten, en nóóit uit voorraad. maar wordt alles verzonden vanaf onze locatie op de bloemenveiling in Naaldwijk. (Dit is in het Westland, het kloppende hart van de Nederlandse sierteelt) Omringd door veel kwekerijen zijn onze rozen nooit ver weg.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »