• Lorem ipsum

Bedrukte rozen

Voor iedere gelegenheid kunnen we een roos bedrukken om anderen echt te verrassen. Kies uw kleur en logo en wij bezorgen uw speciale rozen.

Toon:
€2,95
Voor iedere gelegenheid kunnen we een roos bedrukken. Met uw eigen logo of tekst alles vanaf 50 stuks mogelijk. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Bedrukte rode rozen
Voor iedere gelegenheid kunnen we een roos bedrukken. Met uw eigen logo of tekst alles vanaf 50 stuks mogelijk.
€2,95
€2,95
Voor iedere gelegenheid kunnen we een roos bedrukken. Met uw eigen logo of tekst alles vanaf 50 stuks mogelijk. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Bedrukte witte rozen
Voor iedere gelegenheid kunnen we een roos bedrukken. Met uw eigen logo of tekst alles vanaf 50 stuks mogelijk.
€2,95
Toon:

Bedrukte rozen

Voor speciale gelegenheden is het mogelijk om rozen te laten bedrukken met een tekst of logo. Verras mensen zo met een persoonlijke boodschap op uw rozen. Val bijvoorbeeld extra op bij zakelijke gelegenheden, zoals etentjes, beurzen, productlanceringen of gewoon als relatiegeschenk. Daarnaast kan het ook een leuke geschenk zijn aan gasten op uw bruiloft. Bij elk bijzondere moment of evenement zijn er mogelijkheden om bedrukte rozen te gebruiken. Met onze tool voor bedrukking komt uw tekst of logo prachtig op de roos te staan. Natuurlijk gebruiken we ook grootbloemige rozen van goede kwaliteit om de bedrukking er mooi uit te laten zien. Zo kunt u mensen echt verrassen met een goede kwaliteit roos met een duidelijke boodschap. Wilt u nog meer inspiratie voor het gebruik van rozen bij evenementen of speciale gelegenheden? Kijk ook eens naar onze prachtige eetbare rozen.

Mogelijkheden voor bedrukte rozen

Er zijn allerlei mogelijkheden om uw bedrukte rozen helemaal in uw smaak te maken of bij een thema te laten passen. Zo hebben we een uitgebreide database met een groot aantal teksten in diverse talen om uit te kiezen. Ook kunt u ervoor kiezen de bedrukte rozen nog persoonlijker te maken met uw eigen tekst of logo. Deze gekozen bedrukking kan in wit, zwart of goudkleurig, afhankelijk van de kleur van de roos. Maak een keuze uit onze grootbloemige rode of witte rozen. Bij beide kleuren geldt er een minimum aantal van 50 stuks vanwege de druktechniek. Maak een keuze uit de verschillende opties en bestel de rozen gemakkelijk online. Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies ontvangen over bedrukte rozen? Neem dan contact met ons op!

Waarom bestellen bij Rozen.nl?
Bij Rozen.nl zijn we heel duidelijk over een ding! Rozen koop je niet om na een paar dagen al afscheid van te nemen, maar om ze iedere dag een stukje verder open te zien gaan, om te genieten van de geur van rozen (sommige wat meer als de ander). Een volle week is niet meer als normaal, maar ook na 2 weken zijn er genoeg klanten die ons laten weten dat de rozen er nog prachtig bijstaan. Vanaf onze locatie in Naaldwijk zitten we midden tussen de rozenkwekers, en kunnen dus vaak nog leveren ook nog in de middag, of zelfs in het weekend.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Rozen.nl is snel, heel snel. Bestellingen die uiterlijk 11 uur in de ochtend bij ons binnen zijn, kunnen in de meeste gevallen dezelfde avond nog in heel Nederland geleverd worden, of anders de andere dag overdag. De avondleveringen zijn van maandag t/m vrijdag mogelijk, en dag leveringen 6 dagen per week. Bestellingen in de Regio’s Rotterdam en Den Haag leveren we vaak zelf af, en kan dus soms nog sneller. Hier is eventueel ook levering op zondag mogelijk. Spoedbestellingen gaan altijd in overleg, maar waar mogelijk gaan we tot het uiterste om de wens van de klant na te komen.

Hoe lang blijven mijn rozen mooi?
Rozen.nl is niet zomaar een leverancier van rozen, maar een met verstand van zaken. Als zoon van een rozenkweker, en een lange ervaring in de bloemen, en die van rozen in het bijzonder weten we precies welke soorten en welke kwekers de beste zijn. Alleen daarmee werken we samen, omdat we vinden dat onze klanten zo lang mogelijk van een bos rozen moeten kunnen genieten. Omdat we niet met voorraden willen werken kopen we dagelijks onze bestellingen via de veiling en direct van de kweker in. Zo ben je er zeker van dat je er optimaal plezier van hebt. Daar komt verder nog bij dat we alleen met rozen van Nederlandse kwekers werken. Duurzaam geteeld, want ook daar hechten we veel waarde aan.

Kan ik achteraf betalen?
Bij Rozen.nl is het mogelijk om achteraf te betalen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we die mogelijkheid aan. We werken met 2 verschillende partijen die deze mogelijkheid aanbieden. Achteraf betalen is mogelijk met AfterPay of met Klarna. AfterPay is groter en misschien wat bekender in Nederland, maar Klarna, wat van oorsprong uit Zweden komt, is bijvoorbeeld weer heel groot in Duitsland. Daarnaast bieden we bedrijven vaak de gelegenheid om achteraf op factuur te betalen. Het gaat dan wel om bedrijven waar we regelmatig zaken mee doen.