• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zakelijke bestellingen

Uw medewerkers in het zonnetje zetten, kan altijd met een mooie bos rozen.  Of iemand nu jarig is, een jubileum viert of een topprestatie heeft geleverd: bij rozen.nl helpen we u graag aan een mooie verrassing. Voor iedere gelegenheid is er een roos.

Rozen voor feesten & evenementen

Rozen nodig voor een feest of evenement? Wij zijn gespecialiseerd in dit soort maatwerk bestellingen. Of het nu gaat om een diplomauitreiking of een personeelsfeest, bij Rozen.nl kunnen wij iedere roos in ieder aantal leveren. Uiteraard komen ook in dit geval de rozen vers van de kweker, waardoor je lang geniet van onze prachtige rozen. 

Heeft uw bedrijf iets te vieren, zoals een opening of een jubileum? Kies dan voor rozen met uw eigen logo of andere bedrukking. Zo maakt u het extra persoonlijk.

Onze rozen zijn altijd vers en worden op tijd geleverd. U kunt ze ruimschoots van te voren bestellen, wij zorgen dat de rozen op de juiste data bezorgd worden. Indien u speciale wensen heeft voor een bestelling, denken wij hierin graag met u mee. 

Voordelen zakelijk rozen bestellen

Zakelijk rozen bestellen heeft diverse voordelen ten opzichte van het rozen kopen als consument. Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Bestellen op rekening mogelijk
  • Korting voor herhalingsbestellingen
  • Levering op gewenste datum
  • Gratis verzending v.a. €80

Bent u geïnteresseerd of  wilt u hier graag meer over weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.