• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Witte rozen bestellen en laten bezorgen

Kijk rustig rond in onze webshop en bestel witte rozen die u mooi vindt. Onze witte rozen komen direct bij de kweker vandaan en zijn van uitstekende kwaliteit!

Merken

Witte rozen bestellen en laten bezorgen

Op zoek naar witte rozen voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze witte rozen zijn altijd minimaal 70 cm lang en doordat wij in direct in contact staan met onze kwekers kunnen wij een lange vaasgarantie garanderen. Wij leveren dan ook niet uit voorraad, maar wij kopen de witte rozen direct bij onze kwekers in. Of u nu kiest voor een losse witte roos om aan een gekleurd boeket toe te voegen, of voor een complete bos witte rozen, bestellen doet u eenvoudig en snel op onze website.

Witte rozen van A-kwaliteit

In tegenstelling tot veel andere aanbieders verzenden wij onze witte rozen vanaf onze locatie op de bloemenveiling in Naaldwijk, het Westland. Wij werken dus niet samen met lokale bloemisten en nooit uit voorraad. Alleen hierdoor kunnen wij witte rozen van A-kwaliteit leveren. Vanuit het kloppende hart van de Nederlandse sierteelt zijn onze witte rozenkwekerijen nooit ver bij ons vandaan. Onze partner kwekers leveren ze bij ons af of wij halen de witte rozen zelf op.

Verschillende soorten witte rozen

In onze webshop vindt u witte rozen in verschillende soorten. Neem bijvoorbeeld de White Naomi roos; het “witte zusje” van de Red Naomi. Deze witte rozen zijn licht geurend, hebben een prachtige witte kleur en komt altijd met een grote knop vol bloemblaadjes. Of neem bijvoorbeeld de Avalanche+, een mooie aanvulling op ieder huishouden! Deze witte rozen hebben een frisse, levendige aanblik wat voor een prachtige uitstraling zorgt. Wilt u een witte roos met een extra beetje touch? Kies van voor de White Naomi Gold, een prachtige witte roos met een subtiel gouden laagje.

Witte rozen boeket kopen?

Bij Rozen.nl kunt u een boeket witte rozen kopen en u bepaalt zelf hoeveel witte rozen er in het boeket komen. Heeft u specifieke wensen? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Klanttevredenheid vinden wij namelijk erg belangrijk en wij denken dan ook graag met u mee. Wilt u de witte rozen vandaag nog geleverd krijgen? Als u voor 11.00 uur besteld, dan wordt uw bos witte rozen met Same Day Delivery vandaag nog bezorgd! Verder is bezorging bij een bestelling boven de €80,- helemaal gratis. Regelmatig hebben wij ook een leuke rozen aanbieding met A-kwaliteit witte rozen.