• Lorem ipsum

Ik, Martin Wubben, werk al zeer lang in de inkoop en verkoop van bloemen, hoofdzakelijk export naar verschillende landen in de Wereld. Daardoor heb ik dagelijks contact met veel kwekers van bloemen, en die van rozen in het bijzonder.

De Roos is tenslotte wel de Koningin van de bloemen,  ik werk er dagelijks mee, en vindt het eigenlijk onbegrijpelijk dat je deze mooie rozen zo moeilijk in Nederland kan kopen. Dat komt omdat de beste en mooiste rozen vooral naar het buitenland gaan. Dankzij onze webshop zijn ze nu ook voor u te koop.

Pas na een bestelling gaan we de rozen bij de kweker regelen. Zo bent u altijd zeker van een vers product waar u lang plezier van heeft. (Zoals het moet zijn)

Kijk anders ook even op reviews  dan kunt u lezen wat andere klanten ervan vonden. Dat is tenslotte belangrijker dan wat ik ervan vind. Ook ontvangen we regelmatig berichten per e-mail of via de Live Chat. Sommige van deze staan op de webshop onder Klantenervaringen 

Sinds kort zijn we overgestapt van Kiyoh naar Trustpilot voor het bijhouden van onze reviews, daarom staan er nog niet heel veel, maar er komen er wekelijks bij.

In de webshop staan al een flink aantal soorten, en daar zal ik steeds nieuwe soorten en kleuren aan gaan toevoegen. Dit gebeurd pas als ze goed zijn getest, en het vaasleven zeker 10 dagen is.

Belangrijk is dat ik volledig achter de kwaliteit sta, en niet twijfel aan de kwaliteit van de kwekers waar ik mee samenwerk. Daarom kan ik ook gerust een vaasgarantie geven van meer dan een week. (Sommige soorten staan wel 2 weken mooi in de vaas.)

Probeer het gewoon eens uit, er is altijd een kleur te vinden in de shop die je aanspreekt.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders werken wij niet met lokale bloemisten, en nóóit uit voorraad. maar wordt alles verzonden vanaf onze locatie op de bloemenveiling in Naaldwijk. (Dit is in het Westland, het kloppende hart van de Nederlandse sierteelt) Omringd door veel kwekerijen zijn onze rozen nooit ver weg. Of onze partnerkwekers leveren ze bij ons af, of we gaan ze halen. (Ook in het weekend zijn we in staat om rozen te leveren, alleen is afhalen dan vaak wel nodig)