• Lorem ipsum
FAQ
Veelgestelde vragen
Is het ook mogelijk om afwijkende bestellingen te plaatsen

Ondanks de naam rozen.nl kunnen wij op verzoek ook nog veel andere bloemen leveren. Omdat we gevestigd zijn op de bloemenveiling hebben we altijd de mogelijkheid om snel ook andere bloemen te leveren.

Stuur ons een bericht, of nog beter, bel even en we kunnen direct zeggen of uw wens mogelijk is.

Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

Wij leveren alle rozen af in een speciale waterdoos, de rozen zijn al door ons van de doornen ontdaan, netjes verwerkt tot een bos met een beetje groen. Verpakt in een foam matje waardoor ze altijd genoeg water hebben tijdens het transport.

Wat als mijn bestelling niet is afgeleverd

Als je de bestelde rozen niet binnen de gewenste tijd hebt ontvangen, dan verzoeken we om eerst middels de verstrekte Track & Trace code te achterhalen waar de rozen zich bevinden. Kom je er dan nog niet uit dan kan je contact met ons opnemen, en dan gaan wij voor je aan de gang

Ik ben ingeschreven voor de nieuwsbrief, hoe vaak krijg ik die?

Maximaal 1x per maand ontvangt u een nieuwsbrief van rozen.nl. Hierbij wordt u op de hoogte gebracht van aanbiedingen en nieuwe producten.

Voor meer informatie over de privacy, lees dan hier ons privacy verklaring.

Hoe snel levert rozen.nl?

Vandaag besteld tot 11.00 uur betekend morgen leveren. Tot 10.00 besteld en met bijbetaling kan dezelfde dag worden geleverd. (Ma-Vr) Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan kunnen pas op maandag worden verwerkt, en worden dus dinsdag geleverd. Leveringen op maandag dienen vrijdag bij ons binnen te komen. Of same-day-delivery, met bijbetaling.

Same-day-delivery wordt in principe tussen 18.00 en 22.30 geleverd, met uitzondering van de waddeneilanden.

Is het mogelijk om voor grotere aantallen rozen een snelle levering te krijgen?

Ja, dat is mogelijk. Neem even telefonisch contact op met +31654301138. Je kunt ook het contactformulier aan de rechterkant gebruiken, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op. 

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden