Klantenservice

Klantenservice

Beste klant,

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil
zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag
verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af
aan de wettelijke garantie.

We doen altijd onze uiterste best om de rozen volgens afspraak bij u te krijgen. Daarvoor zijn we wel afhankelijk van partijen waar we helaas geen invloed op uit kunnen oefenen. Als er iets niet geheel naar tevredenheid is gelopen, dan kunt u contact met ons op nemen. 

Bel ons op 0174-627441 of 06-54301138 of stuur een e-mail naar [email protected] We zullen dan proberen een passende oplossing te vinden.

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk binnen 14 dagen reageren. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl).

Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Team rozen.nl

Identiteit van de ondernemer

  1. Rozen.nl
  2. werkadres: Middelbroekweg 29, 2675KB, Honselersdijk
  3. vestigingsadres: Gr. v Prinstererstraat 23 2672BA, Naaldwijk
  4. Telefoonnummer: 0174-627441 (24/7)
  5. E-mailadres: [email protected]
  6. KvK-nummer: 63357615
  7. Btw-identificatienummer: NL855202063B01
1 Veelgestelde vragen
1.1 Is het ook mogelijk om afwijkende bestellingen te plaatsen

Ondanks de naam rozen.nl kunnen wij op verzoek ook nog veel andere bloemen leveren. Omdat we gevestigd zijn op de bloemenveiling hebben we altijd de mogelijkheid om snel ook andere bloemen te leveren.

Stuur ons een bericht, of nog beter, bel even en we kunnen direct zeggen of uw wens mogelijk is. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we echt bijna overal aankomen.

1.2 Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

Wij leveren alle rozen af in een speciale verzenddoos, de rozen zijn al door ons van het onderste blad ontdaan, netjes verwerkt tot een mooi boeket. Mooi verpakt en in een "arrive-alive" foam matje waardoor ze altijd genoeg water hebben tijdens het transport. 

1.3 Rouwbloemen hoe zit dat bij jullie ?

Natuurlijk zijn bloemen voor rouw heel belangrijk. De meest gebruikte bloem hiervoor is nog steeds de roos, en wij verwachten hierin ook geen verandering. Het is misschien niet netjes om te zeggen, maar wij weten dat er voor rouw werk vaak de wat "minder verse" bloemen worden gebruikt. Een bloemist kan zo mooi even de voorraden een beetje wegwerken. Daar doen wij niet aan mee, omdat we 1. geen voorraden hebben en 2. je de mooiste bloemen moet gebruiken - ook voor een afscheid.

Omdat verpakken en verzenden van rouwwerk bijna niet te doen is willen we ons voorlopig beperken tot de regio Den haag - Rotterdam. Dan kunnen we snel handelen - en zelf afleveren zodat er niets fout kan gaan.

Verder denken wij dat het met de prijzen ook best wat minder kan. Dus kijk rustig even naar de voorbeelden of neem contact op voor uw wensen. 

Natuurlijk verzorgen we de bijbehorende linten met de teksten die u wilt in gouden of zilveren bedrukking.

1.4 Wat als mijn bestelling niet is afgeleverd

Als je de bestelde rozen niet binnen de gewenste tijd hebt ontvangen, dan verzoeken we om eerst middels de verstrekte Track & Trace code te achterhalen waar de rozen zich bevinden. Meestal werkt het sneller om direct contact op te nemen met de betreffende koeriersdienst. Zij kunnen vaak precies zien wat er is gebeurd, of waar de zending zich bevind. Kom je er dan nog niet uit dan kan je contact met ons opnemen, en dan gaan wij voor je aan de gang.

Wat als u niet thuis bent! 

Zowel Packs als Red-je-Pakketje zal het ook bij de buren proberen af te leveren. Mocht dit niet lukken, dan zal Packs een kaart in de bus doen, u dient dan met de koerier contact op te nemen voor het maken van een nieuwe afspraak. Red-je-pakketje zal het pakket bij een niet gelukte levering de volgende werkdag avond opnieuw proberen af te leveren. Middels e-mail en SMS wordt u nauwkeurig op de hoogte gehouden van het verloop.

1.5 Ik ben ingeschreven voor de nieuwsbrief, hoe vaak krijg ik die?

Maximaal 1x per maand ontvangt u een nieuwsbrief van rozen.nl. Hierbij wordt u op de hoogte gebracht van aanbiedingen en nieuwe producten. (misschien in Februari en december een keertje meer....)

Voor meer informatie over de privacy, lees dan hier ons privacy verklaring.

1.6 Hoe snel levert rozen.nl?

Vandaag besteld tot 11.00 uur betekend vandaag leveren in de avond of morgen overdag leveren.  (Ma-Vr) Natuurlijk kan je ook zelf de gewenste aflever dag aangeven. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan kunnen pas op maandag worden verwerkt, en worden dus dinsdag geleverd. (of maandag in de avond)  Leveringen op maandag dienen vrijdag bij ons binnen te komen. Of op maandag maar dan alleen met same-day-delivery.

Leveringen in het weekend zijn wel mogelijk, maar zal altijd in overleg moeten, omdat we niets aan koeriers kunnen meegeven. Ophalen in het weekend is ook mogelijk, maar ook hier alleen in overleg.

Same-day-delivery wordt in principe tussen 18.00 en 22.30 geleverd, met uitzondering van de waddeneilanden. Deze service wordt uitgevoerd door Red-je-Pakketje en werkt alleen met eigen mensen en eigen auto's Kijk voor meer informatie op hun website www.redjepakketje.nl

 

1.7 Is het mogelijk om voor grotere aantallen rozen een snelle levering te krijgen?

Bij Rozen.nl is veel mogelijk en we proberen altijd zo flexibel mogelijk met je mee te denken en een oplossing te bedenken. Neem even telefonisch contact op met 0174-627441 Je kunt ook het contactformulier aan de rechterkant gebruiken, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

2 Hoe zit het met de BTW?
2.1 Hoe zit het met de BTW bij Rozen.nl

Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW. 

Bij een eventuele bestelling worden deze apart weergegeven.