• Lorem ipsum
FAQ
Veelgestelde vragen
Is het ook mogelijk om afwijkende bestellingen te plaatsen

Ondanks de naam rozen.nl kunnen wij op verzoek ook nog veel andere bloemen leveren. Omdat we gevestigd zijn op de bloemenveiling hebben we altijd de mogelijkheid om snel ook andere bloemen te leveren.

Stuur ons een bericht, of nog beter, bel even en we kunnen direct zeggen of uw wens mogelijk is. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we echt bijna overal aankomen.

Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

Wij leveren alle rozen af in een speciale waterdoos, de rozen zijn al door ons van het onderste blad ontdaan, netjes verwerkt tot een mooi boeket. Verpakt in een "arrive-alive" foam matje waardoor ze altijd genoeg water hebben tijdens het transport.

Rouwbloemen hoe zit dat bij jullie ?

Natuurlijk zijn bloemen voor rouw heel belangrijk. De meest gebruikte bloem hiervoor is nog steeds de roos, en wij verwachten hierin ook geen verandering. Het is misschien niet netjes om te zeggen, maar wij weten dat er voor rouw werk vaak de wat "minder verse" bloemen worden gebruikt. Een bloemist kan zo mooi even de voorraden een beetje wegwerken. Daar doen wij niet aan mee, omdat we 1. geen voorraden hebben en 2. je de mooiste bloemen moet gebruiken - ook voor een afscheid.

Omdat verpakken en verzenden van rouwwerk bijna niet te doen is willen we ons voorlopig beperken tot de regio Den haag - Rotterdam. Dan kunnen we snel handelen - en zelf afleveren zodat er niets fout kan gaan.

Verder denken wij dat het met de prijzen ook best wat minder kan. Dus kijk rustig even naar de voorbeelden of neem contact op voor uw wensen. 

Natuurlijk verzorgen we de bijbehorende linten met de teksten die u wilt in gouden of zilveren bedrukking.

Wat als mijn bestelling niet is afgeleverd

Als je de bestelde rozen niet binnen de gewenste tijd hebt ontvangen, dan verzoeken we om eerst middels de verstrekte Track & Trace code te achterhalen waar de rozen zich bevinden. Kom je er dan nog niet uit dan kan je contact met ons opnemen, en dan gaan wij voor je aan de gang.

Ik ben ingeschreven voor de nieuwsbrief, hoe vaak krijg ik die?

Maximaal 1x per maand ontvangt u een nieuwsbrief van rozen.nl. Hierbij wordt u op de hoogte gebracht van aanbiedingen en nieuwe producten. (misschien in Februari en december een keertje meer....)

Voor meer informatie over de privacy, lees dan hier ons privacy verklaring.

Hoe snel levert rozen.nl?

Vandaag besteld tot 11.00 uur betekend morgen leveren. Voor 2,00 meer kan er ook dezelfde dag worden geleverd. (Ma-Vr) Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan kunnen pas op maandag worden verwerkt, en worden dus dinsdag geleverd. (of maandag in de avond)  Leveringen op maandag dienen vrijdag bij ons binnen te komen. Of same-day-delivery, met bijbetaling.

Same-day-delivery wordt in principe tussen 18.00 en 22.30 geleverd, met uitzondering van de waddeneilanden. Deze service wordt uitgevoerd door Red-je-Pakketje en werkt alleen met eigen mensen en eigen auto's Kijk voor meer informatie op hun website www.redjepakketje.com

 

Is het mogelijk om voor grotere aantallen rozen een snelle levering te krijgen?

Ja, dat is mogelijk. Neem even telefonisch contact op met 0174-627441 Je kunt ook het contactformulier aan de rechterkant gebruiken, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden