• Lorem ipsum

Zwarte rozen bestellen

Zwarte rozen zijn misschien niet de eerste soort waaraan u denkt bij het bestellen van rozen. Zwarte rozen zijn maar bij weinig bloemisten verkrijgbaar. Deze zeldzame rozen zijn erg populair bij veel mensen dankzij hun unieke uiterlijk.

Toon:
€2,75
Zwart is niet helemaal zwart, maar door de verfbehandeling komt het heel dicht in de buurt. De Red Naomi roos is hiervoor gebruikt. Let op!! Beperkt Leverbaar en vaak een levertijd van een dag. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Zwarte roos
Zwart is niet helemaal zwart, maar door de verfbehandeling komt het heel dicht in de buurt. De Red Naomi roos is hiervoor gebruikt. Let op!! Beperkt Leverbaar en vaak een levertijd van een dag.
€2,75
Toon:

Zwarte rozen bestellen

Dat zwarte rozen bijzonder zijn, is wel duidelijk. Of u de rozen nu voor uzelf koopt, of om weg te geven aan een ander: deze hebben een excentriek uiterlijk. De kleur is heel geschikt voor een steunbetuiging of jubileum. Ook kunt u deze gebruiken als decoratie voor een feestje zoals Halloween of een zwart-wit feestje. U kunt de rozen in een boeket bestellen of kiezen voor losse rozen in combinatie met andere prachtige kleuren.

De zwarte rozen van rozen.nl zijn niet volledig zwart. Het is niet mogelijk om zwarte rozen op een natuurlijke wijze te kweken. Om zwarte rozen te creëren gebruiken wij de dieprode Red Naomi roos. Deze roos wordt met een kleurstof behandeld. Onze rozen komen rechtstreeks van de kweker.

Zwarte rozen voor themafeesten

Misschien niet de meest gebruikelijke kleur voor een roos, maar zeker de moeite waard. Zwarte rozen lenen zich uitstekend voor diverse themafeesten en steunbetuigingen. Om deze rozen te creëren, wordt gebruik gemaakt van de dieprode Red Naomi roos.

Zwarte rozen zijn uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden als themafeesten of steunbetuigingen. Voor zwart behandelen we de Red Naomi roos met een kleurstof. Tip: bestel ze op tijd om teleurstellingen te voorkomen. In de koelkast blijven ze meerdere dagen goed.

Zwarte roos van A-kwaliteit

Zwarte rozen bestellen kan heel eenvoudig en snel. Bestelt u doordeweeks vóór 11.00 ’s ochtends, dan heeft u ze diezelfde dag nog in huis! De rozen worden geleverd in een speciale waterdoos. Dit zorgt ervoor dat uw bestelling in een topconditie bij u thuis geleverd wordt zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft. Graag informeren wij u over de verzorging van de zwarte rozen. Wij raden aan om de rozen direct na ontvangst 2 centimeter schuin van de steel af te snijden. Hierna zet u de rozen in een vaas, gevuld met handwarm water. Hier voegt u de bloemenvoeding aan toe. Door deze verzorging blijven ze nog langer vers en kunt u optimaal genieten van uw rozen.

Heeft u speciale verzoeken? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen via de telefoon, mail of livechat.

Alleen verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

Waarom bestellen bij Rozen.nl?
Bij Rozen.nl zijn we heel duidelijk over een ding! Rozen koop je niet om na een paar dagen al afscheid van te nemen, maar om ze iedere dag een stukje verder open te zien gaan, om te genieten van de geur van rozen (sommige wat meer als de ander). Een volle week is niet meer als normaal, maar ook na 2 weken zijn er genoeg klanten die ons laten weten dat de rozen er nog prachtig bijstaan. Vanaf onze locatie in Naaldwijk zitten we midden tussen de rozenkwekers, en kunnen dus vaak nog leveren ook nog in de middag, of zelfs in het weekend.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Rozen.nl is snel, heel snel. Bestellingen die uiterlijk 11 uur in de ochtend bij ons binnen zijn, kunnen in de meeste gevallen dezelfde avond nog in heel Nederland geleverd worden, of anders de andere dag overdag. De avondleveringen zijn van maandag t/m vrijdag mogelijk, en dag leveringen 6 dagen per week. Bestellingen in de Regio’s Rotterdam en Den Haag leveren we vaak zelf af, en kan dus soms nog sneller. Hier is eventueel ook levering op zondag mogelijk. Spoedbestellingen gaan altijd in overleg, maar waar mogelijk gaan we tot het uiterste om de wens van de klant na te komen.

Hoe lang blijven mijn rozen mooi?
Rozen.nl is niet zomaar een leverancier van rozen, maar een met verstand van zaken. Als zoon van een rozenkweker, en een lange ervaring in de bloemen, en die van rozen in het bijzonder weten we precies welke soorten en welke kwekers de beste zijn. Alleen daarmee werken we samen, omdat we vinden dat onze klanten zo lang mogelijk van een bos rozen moeten kunnen genieten. Omdat we niet met voorraden willen werken kopen we dagelijks onze bestellingen via de veiling en direct van de kweker in. Zo ben je er zeker van dat je er optimaal plezier van hebt. Daar komt verder nog bij dat we alleen met rozen van Nederlandse kwekers werken. Duurzaam geteeld, want ook daar hechten we veel waarde aan.

Kan ik achteraf betalen?
Bij Rozen.nl is het mogelijk om achteraf te betalen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we die mogelijkheid aan. We werken met 2 verschillende partijen die deze mogelijkheid aanbieden. Achteraf betalen is mogelijk met AfterPay of met Klarna. AfterPay is groter en misschien wat bekender in Nederland, maar Klarna, wat van oorsprong uit Zweden komt, is bijvoorbeeld weer heel groot in Duitsland. Daarnaast bieden we bedrijven vaak de gelegenheid om achteraf op factuur te betalen. Het gaat dan wel om bedrijven waar we regelmatig zaken mee doen.