• Lorem ipsum

Regenboog Rozen

Toon:
€2,95
De Regeboog rozen krijgen hun bijzondere kleuren door een geheim procedé waarvan slechts een paar mensen weten hoe het gedaan wordt. Maar dat maakt niet uit, wij verkopen ze gewoon, en dat is geen geheim! De rainbow roos staat ook als symbool voor de LGBT Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Rainbow rozen
De Regeboog rozen krijgen hun bijzondere kleuren door een geheim procedé waarvan slechts een paar mensen weten hoe het gedaan wordt. Maar dat maakt niet uit, wij verkopen ze gewoon, en dat is geen geheim! De rainbow roos staat ook als symbool voor de LGBT
€2,95
Toon:

Regenboog Rozen

Regenboog rozen zijn bijzondere rozen waarbij verschillende kleuren in één roos zijn verwerkt. Hoe regenboog rozen hun bijzondere kleuren krijgen is een geheim proces, wat ze extra bijzonder maakt. Elk rozenblaadje op een regenboog roos heeft zijn eigen kleur waardoor ze samen een prachtige regenboog roos vormen.

Gelegenheden Regenboog rozen

Dankzij de verschillende kleuren in de regenboog roos heeft deze geen specifieke betekenis zoals wel het geval is bij bijvoorbeeld standaard rode rozen die liefde en passie symboliseren of witte rozen die staan voor loyaliteit. Doordat er geen specifieke betekenis gelinkt wordt aan de regenboog roos, zijn deze geschikt voor heel veel verschillende gelegenheden. Zo staan ze bijvoorbeeld erg mooi als decoratie op een verjaardagsfeestje of kun je tijdens een Pride feestje met een regenboog roos laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn. Kortom, er zijn genoeg gelegenheden waarbij een regenboog roos een gepaste bloem is om te dragen of om mee te decoreren. Let wel op! De regenboog rozen zijn in de winter iets kleiner dan in de zomer.

Regenboog Rozen Bestellen bij Rozen.nl

Bij Rozen.nl kun je deze bijzondere regenboog rozen per stuk bestellen. Onze rozen komen vers van de kweker en zijn 60 tot 70 centimeter lang. Wanneer de bestelling voor 11:00 uur ’s ochtends is geplaatst, worden de regenboog rozen op dezelfde avond bezorgd. Heb je speciale wensen wat betreft je bestelling? Neem dan zeker contact met ons op en wij zullen rekening houden met jouw wensen!

Waarom bestellen bij Rozen.nl?
Bij Rozen.nl zijn we heel duidelijk over een ding! Rozen koop je niet om na een paar dagen al afscheid van te nemen, maar om ze iedere dag een stukje verder open te zien gaan, om te genieten van de geur van rozen (sommige wat meer als de ander). Een volle week is niet meer als normaal, maar ook na 2 weken zijn er genoeg klanten die ons laten weten dat de rozen er nog prachtig bijstaan. Vanaf onze locatie in Naaldwijk zitten we midden tussen de rozenkwekers, en kunnen dus vaak nog leveren ook nog in de middag, of zelfs in het weekend.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Rozen.nl is snel, heel snel. Bestellingen die uiterlijk 11 uur in de ochtend bij ons binnen zijn, kunnen in de meeste gevallen dezelfde avond nog in heel Nederland geleverd worden, of anders de andere dag overdag. De avondleveringen zijn van maandag t/m vrijdag mogelijk, en dag leveringen 6 dagen per week. Bestellingen in de Regio’s Rotterdam en Den Haag leveren we vaak zelf af, en kan dus soms nog sneller. Hier is eventueel ook levering op zondag mogelijk. Spoedbestellingen gaan altijd in overleg, maar waar mogelijk gaan we tot het uiterste om de wens van de klant na te komen.

Hoe lang blijven mijn rozen mooi?
Rozen.nl is niet zomaar een leverancier van rozen, maar een met verstand van zaken. Als zoon van een rozenkweker, en een lange ervaring in de bloemen, en die van rozen in het bijzonder weten we precies welke soorten en welke kwekers de beste zijn. Alleen daarmee werken we samen, omdat we vinden dat onze klanten zo lang mogelijk van een bos rozen moeten kunnen genieten. Omdat we niet met voorraden willen werken kopen we dagelijks onze bestellingen via de veiling en direct van de kweker in. Zo ben je er zeker van dat je er optimaal plezier van hebt. Daar komt verder nog bij dat we alleen met rozen van Nederlandse kwekers werken. Duurzaam geteeld, want ook daar hechten we veel waarde aan.

Kan ik achteraf betalen?
Bij Rozen.nl is het mogelijk om achteraf te betalen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we die mogelijkheid aan. We werken met 2 verschillende partijen die deze mogelijkheid aanbieden. Achteraf betalen is mogelijk met AfterPay of met Klarna. AfterPay is groter en misschien wat bekender in Nederland, maar Klarna, wat van oorsprong uit Zweden komt, is bijvoorbeeld weer heel groot in Duitsland. Daarnaast bieden we bedrijven vaak de gelegenheid om achteraf op factuur te betalen. Het gaat dan wel om bedrijven waar we regelmatig zaken mee doen.