• Lorem ipsum

Regenboog Rozen

€2,75
Deze rozen krijgen hun bijzondere kleuren door een geheim procedé waarvan slechts een paar mensen weten hoe het gedaan wordt. Maar dat maakt niet uit, wij verkopen ze gewoon, en dat is geen geheim!In de winter zijn de bloemen wel wat kleiner dan in de zom Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Rainbow rozen
Deze rozen krijgen hun bijzondere kleuren door een geheim procedé waarvan slechts een paar mensen weten hoe het gedaan wordt. Maar dat maakt niet uit, wij verkopen ze gewoon, en dat is geen geheim!In de winter zijn de bloemen wel wat kleiner dan in de zom
€2,75
€4,95
Extra grote kaart waar heel veel tekst op past Wij zorgen wel dat het erop komt Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Kaart 2XXL "I LOVE YOU"
Extra grote kaart waar heel veel tekst op past Wij zorgen wel dat het erop komt
€4,95

Regenboog Rozen

Regenboog rozen zijn bijzondere rozen waarbij verschillende kleuren in één roos zijn verwerkt. Hoe regenboog rozen hun bijzondere kleuren krijgen is een geheim proces, wat ze extra bijzonder maakt. Elk rozenblaadje op een regenboog roos heeft zijn eigen kleur waardoor ze samen een prachtige regenboog roos vormen.

Gelegenheden Regenboog rozen

Dankzij de verschillende kleuren in de regenboog roos heeft deze geen specifieke betekenis zoals wel het geval is bij bijvoorbeeld standaard rode rozen die liefde en passie symboliseren of witte rozen die staan voor loyaliteit. Doordat er geen specifieke betekenis gelinkt wordt aan de regenboog roos, zijn deze geschikt voor heel veel verschillende gelegenheden. Zo staan ze bijvoorbeeld erg mooi als decoratie op een verjaardagsfeestje of kun je tijdens een Pride feestje met een regenboog roos laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn. Kortom, er zijn genoeg gelegenheden waarbij een regenboog roos een gepaste bloem is om te dragen of om mee te decoreren. Let wel op! De regenboog rozen zijn in de winter iets kleiner dan in de zomer.

Regenboog Rozen Bestellen bij Rozen.nl

Bij Rozen.nl kun je deze bijzondere regenboog rozen per stuk bestellen. Onze rozen komen vers van de kweker en zijn 60 tot 70 centimeter lang. Wanneer de bestelling voor 11:00 uur ’s ochtends is geplaatst, worden de regenboog rozen op dezelfde avond bezorgd. Heb je speciale wensen wat betreft je bestelling? Neem dan zeker contact met ons op en wij zullen rekening houden met jouw wensen!