• Lorem ipsum

Oranje rozen

Toon:
€1,99
Oranje, met een goede houdbaarheid, niet een heel grote knop Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Clarence+
Oranje, met een goede houdbaarheid, niet een heel grote knop
€1,99
€97,75
Oranje, met een goede houdbaarheid, niet een heel grote knop Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
50 Clarence+
Oranje, met een goede houdbaarheid, niet een heel grote knop
€97,75
€1,75
Een prachtige zomerse roos, orange geel gevlamd. Een mooie grote bloem. Iedere roos is weer een beetje anders, maar dat geeft helemaal niets. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Apple Park
Een prachtige zomerse roos, orange geel gevlamd. Een mooie grote bloem. Iedere roos is weer een beetje anders, maar dat geeft helemaal niets.
€1,75
Toon:

Oranje rozen

De oranje roos staat o.a. voor passie en vrolijkheid, maar los daarvan is de oranje roos natuurlijk gewoon een mooie bloem. Via onze webshop kunt u eenvoudig oranje rozen bestellen en thuis laten bezorgen of bij iemand anders. Bijvoorbeeld om die persoon te verrassen. Er zijn maar weinig mensen die niet van rozen houden! Houdt u van oranje of andere daaraan gelinkte kleuren? Bekijk dan ook eens onze peach rozen.

Oranje rozen kopen

Via rozen.nl verkopen wij alleen A-kwaliteit oranje rozen die rechtstreeks van de kweker vandaan komen. Niet alleen betekent dit dat wij de mooiste rozen in ons assortiment hebben, maar bovendien hebben zij een bovengemiddelde vaastijd. De rozen zijn altijd dagvers, dus dat is extra lang genieten! Uiteraard kunt u de oranje roos ook combineren met andere kleuren rozen, zoals bijvoorbeeld de witte roos of de rode roos.

Vragen over een oranje roos?

Heeft u nog vragen over de oranje roos? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u een boeket oranje rozen op werkdagen voor 11.00 uur besteld? Dan worden ze de volgende dag nog bezorgd!

Waarom bestellen bij Rozen.nl?
Bij Rozen.nl zijn we heel duidelijk over een ding! Rozen koop je niet om na een paar dagen al afscheid van te nemen, maar om ze iedere dag een stukje verder open te zien gaan, om te genieten van de geur van rozen (sommige wat meer als de ander). Een volle week is niet meer als normaal, maar ook na 2 weken zijn er genoeg klanten die ons laten weten dat de rozen er nog prachtig bijstaan. Vanaf onze locatie in Naaldwijk zitten we midden tussen de rozenkwekers, en kunnen dus vaak nog leveren ook nog in de middag, of zelfs in het weekend.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Rozen.nl is snel, heel snel. Bestellingen die uiterlijk 11 uur in de ochtend bij ons binnen zijn, kunnen in de meeste gevallen dezelfde avond nog in heel Nederland geleverd worden, of anders de andere dag overdag. De avondleveringen zijn van maandag t/m vrijdag mogelijk, en dag leveringen 6 dagen per week. Bestellingen in de Regio’s Rotterdam en Den Haag leveren we vaak zelf af, en kan dus soms nog sneller. Hier is eventueel ook levering op zondag mogelijk. Spoedbestellingen gaan altijd in overleg, maar waar mogelijk gaan we tot het uiterste om de wens van de klant na te komen.

Hoe lang blijven mijn rozen mooi?
Rozen.nl is niet zomaar een leverancier van rozen, maar een met verstand van zaken. Als zoon van een rozenkweker, en een lange ervaring in de bloemen, en die van rozen in het bijzonder weten we precies welke soorten en welke kwekers de beste zijn. Alleen daarmee werken we samen, omdat we vinden dat onze klanten zo lang mogelijk van een bos rozen moeten kunnen genieten. Omdat we niet met voorraden willen werken kopen we dagelijks onze bestellingen via de veiling en direct van de kweker in. Zo ben je er zeker van dat je er optimaal plezier van hebt. Daar komt verder nog bij dat we alleen met rozen van Nederlandse kwekers werken. Duurzaam geteeld, want ook daar hechten we veel waarde aan.

Kan ik achteraf betalen?
Bij Rozen.nl is het mogelijk om achteraf te betalen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we die mogelijkheid aan. We werken met 2 verschillende partijen die deze mogelijkheid aanbieden. Achteraf betalen is mogelijk met AfterPay of met Klarna. AfterPay is groter en misschien wat bekender in Nederland, maar Klarna, wat van oorsprong uit Zweden komt, is bijvoorbeeld weer heel groot in Duitsland. Daarnaast bieden we bedrijven vaak de gelegenheid om achteraf op factuur te betalen. Het gaat dan wel om bedrijven waar we regelmatig zaken mee doen.