• Lorem ipsum

Gele rozen

€1,75
Prachtige gele roos met een mooie volle knop die mooi opent. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Lemon Finess
Prachtige gele roos met een mooie volle knop die mooi opent.
€1,75
€1,75
Een mooie heldergele roos. Deze kleur is natuurlijk vooral met Pasen erg gewild, maar het hele jaar door is het een roos waar je met veel genoegen van kan genieten. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Penny Lane
Een mooie heldergele roos. Deze kleur is natuurlijk vooral met Pasen erg gewild, maar het hele jaar door is het een roos waar je met veel genoegen van kan genieten.
€1,75
€1,75
Een prachtige zomerse roos, orange geel gevlamd. Een mooie grote bloem. Iedere roos is weer een beetje anders, maar dat geeft helemaal niets. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Roos Apple Jack
Een prachtige zomerse roos, orange geel gevlamd. Een mooie grote bloem. Iedere roos is weer een beetje anders, maar dat geeft helemaal niets.
€1,75

Gele rozen

Waarom Gele rozen?

Gele rozen zijn erg geschikt om een vrolijke accent toe te voegen aan je woning. Rozen in de kleur geel staan symbool voor kracht, verbondenheid en vrolijkheid. Een bos met gele rozen is dus ook een erg mooi cadeau om te geven aan een dierbare die je extra kracht wilt toewensen. Wij bieden prachtige gele rozen om je huis een frisse look te geven of om cadeau te doen. Bij een cadeau is het ook mogelijk om een leuk kaartje toe te voegen aan de rozen. Zo maak je het geschenk extra bijzonder en persoonlijk!

Ons assortiment gele rozen

Wij hebben een aantal mooie gele rozen in ons assortiment. De gele Lemon Finess Rozen is bijvoorbeeld een roos met een mooie volle knop. Of kies voor de Penny Lane rozen, een roos die vooral met Pasen erg geliefd is, maar je kunt natuurlijk het gehele jaar van deze roos genieten! De gele roos is ook erg mooi om te combineren in een bos met andere rozen in lichte tinten zoals peach rozen of roze rozen.

Gele rozen bestellen en laten bezorgen

Op onze website is het mogelijk om de gele rozen per stuk te bestellen. Wij halen al onze rozen direct van de kweker waardoor ze altijd dagvers zijn. Doordat de rozen vers zijn, blijven deze ook nog eens extra lang mooi en kun je langer van de bloemen genieten. Wanneer je de rozen op doordeweekse dagen voor 11:00 besteld, worden ze vanavond nog geleverd! Speciale wensen voor je bestelling? Neem contact met ons op en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!