• Lorem ipsum

Gele rozen

Toon:
€1,75
Prachtige gele roos met een mooie volle knop die mooi opent. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Lemon Finess
Prachtige gele roos met een mooie volle knop die mooi opent.
€1,75
€1,75
Een mooie heldergele roos. Deze kleur is natuurlijk vooral met Pasen erg gewild, maar het hele jaar door is het een roos waar je met veel genoegen van kan genieten. Penny Lane wordt door 2 verschillende kwekers geproduceerd en is mooi helder geel. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Penny Lane
Een mooie heldergele roos. Deze kleur is natuurlijk vooral met Pasen erg gewild, maar het hele jaar door is het een roos waar je met veel genoegen van kan genieten. Penny Lane wordt door 2 verschillende kwekers geproduceerd en is mooi helder geel.
€1,75
€1,75
Een prachtige zomerse roos, orange geel gevlamd. Een mooie grote bloem. Iedere roos is weer een beetje anders, maar dat geeft helemaal niets. Lees meer
Op werkdagen besteld, vanavond of morgen geleverd (zondag uitgesloten).
Apple Park
Een prachtige zomerse roos, orange geel gevlamd. Een mooie grote bloem. Iedere roos is weer een beetje anders, maar dat geeft helemaal niets.
€1,75
Toon:

Gele rozen

Waarom Gele rozen?

Gele rozen zijn erg geschikt om een vrolijke accent toe te voegen aan je woning. Rozen in de kleur geel staan symbool voor kracht, verbondenheid en vrolijkheid. Een bos met gele rozen is dus ook een erg mooi cadeau om te geven aan een dierbare die je extra kracht wilt toewensen. Wij bieden prachtige gele rozen om je huis een frisse look te geven of om cadeau te doen. Bij een cadeau is het ook mogelijk om een leuk kaartje toe te voegen aan de rozen. Zo maak je het geschenk extra bijzonder en persoonlijk!

Ons assortiment gele rozen

Wij hebben een aantal mooie gele rozen in ons assortiment. De gele Lemon Finess Rozen is bijvoorbeeld een roos met een mooie volle knop. Of kies voor de Penny Lane rozen, een roos die vooral met Pasen erg geliefd is, maar je kunt natuurlijk het gehele jaar van deze roos genieten! De gele roos is ook erg mooi om te combineren in een bos met andere rozen in lichte tinten zoals peach rozen of roze rozen.

Gele rozen bestellen en laten bezorgen

Op onze website is het mogelijk om de gele rozen per stuk te bestellen. Wij halen al onze rozen direct van de kweker waardoor ze altijd dagvers zijn. Doordat de rozen vers zijn, blijven deze ook nog eens extra lang mooi en kun je langer van de bloemen genieten. Wanneer je de rozen op doordeweekse dagen voor 11:00 besteld, worden ze vanavond nog geleverd! Speciale wensen voor je bestelling? Neem contact met ons op en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Waarom bestellen bij Rozen.nl?
Bij Rozen.nl zijn we heel duidelijk over een ding! Rozen koop je niet om na een paar dagen al afscheid van te nemen, maar om ze iedere dag een stukje verder open te zien gaan, om te genieten van de geur van rozen (sommige wat meer als de ander). Een volle week is niet meer als normaal, maar ook na 2 weken zijn er genoeg klanten die ons laten weten dat de rozen er nog prachtig bijstaan. Vanaf onze locatie in Naaldwijk zitten we midden tussen de rozenkwekers, en kunnen dus vaak nog leveren ook nog in de middag, of zelfs in het weekend.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Rozen.nl is snel, heel snel. Bestellingen die uiterlijk 11 uur in de ochtend bij ons binnen zijn, kunnen in de meeste gevallen dezelfde avond nog in heel Nederland geleverd worden, of anders de andere dag overdag. De avondleveringen zijn van maandag t/m vrijdag mogelijk, en dag leveringen 6 dagen per week. Bestellingen in de Regio’s Rotterdam en Den Haag leveren we vaak zelf af, en kan dus soms nog sneller. Hier is eventueel ook levering op zondag mogelijk. Spoedbestellingen gaan altijd in overleg, maar waar mogelijk gaan we tot het uiterste om de wens van de klant na te komen.

Hoe lang blijven mijn rozen mooi?
Rozen.nl is niet zomaar een leverancier van rozen, maar een met verstand van zaken. Als zoon van een rozenkweker, en een lange ervaring in de bloemen, en die van rozen in het bijzonder weten we precies welke soorten en welke kwekers de beste zijn. Alleen daarmee werken we samen, omdat we vinden dat onze klanten zo lang mogelijk van een bos rozen moeten kunnen genieten. Omdat we niet met voorraden willen werken kopen we dagelijks onze bestellingen via de veiling en direct van de kweker in. Zo ben je er zeker van dat je er optimaal plezier van hebt. Daar komt verder nog bij dat we alleen met rozen van Nederlandse kwekers werken. Duurzaam geteeld, want ook daar hechten we veel waarde aan.

Kan ik achteraf betalen?
Bij Rozen.nl is het mogelijk om achteraf te betalen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we die mogelijkheid aan. We werken met 2 verschillende partijen die deze mogelijkheid aanbieden. Achteraf betalen is mogelijk met AfterPay of met Klarna. AfterPay is groter en misschien wat bekender in Nederland, maar Klarna, wat van oorsprong uit Zweden komt, is bijvoorbeeld weer heel groot in Duitsland. Daarnaast bieden we bedrijven vaak de gelegenheid om achteraf op factuur te betalen. Het gaat dan wel om bedrijven waar we regelmatig zaken mee doen.