• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bos rozen

Bent u op zoek naar een bos rozen? Bestel ze eenvoudig en snel bij Rozen.nl. U heeft de keuze uit kleine of grote bossen rozen. Elke bos geeft een heerlijke geur. Maak iemand heel blij met een bos rozen, of bestel ze voor uzelf.

Merken
-14%
Rozen.nl 20 Miss Piggy+
20 Miss Piggy+
35,00 30,00
+

Bos rozen

Bent u op zoek naar een bos rozen? Of u nu een bosje rozen voor uzelf wilt bestellen of iemand gaat verrassen met een mooie bos rozen, bij Rozen.nl bent u aan het juiste adres! Wij werken zonder voorraad, waardoor onze bossen rozen altijd vers zijn. Onze bossen komen direct bij de kweker vandaan, die in een straal van 10-15 kilometer om ons heen zitten. Hierdoor hebben we altijd bossen rozen in handbereik. Ze worden duurzaam geteeld en doordat ze direct van de kweker vandaan komen kunt u er optimaal van genieten.

Bos rozen laten bezorgen

Wilt u iemand verrassen door een bos rozen bij hen te laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. U kunt zelf een gewenste leverdatum kiezen wanneer de bos rozen bezorgd moeten worden. Wilt u er 100% zeker van zijn dat het bosje rozen op de juiste dag geleverd wordt? Dan kunt u kiezen voor garantie levering. U betaalt dan 7,50 euro extra en hiermee garanderen wij dat het boeket op de gewenste werkdag geleverd wordt. Levering op dezelfde dag is tevens ook mogelijk! Hiervoor dient u uw bestelling op werkdagen voor 11.00 uur geplaatst te hebben. Wij leveren dan 's avonds (op werkdagen). Of u nu een kleine of een grote bos rozen laat bezorgen, het is allemaal mogelijk.

Boeket rozen zelf samenstellen

Wilt u een grote bos rozen bestellen? Of liever een klein bosje rozen? Bij ons kunt u de hoeveelheid rozen zelf samenstellen. Wij zorgen ervoor dat de rozen als boeket samengevoegd worden. Onze bossen rozen zijn standaard 60 - 70 cm lang, waardoor deze perfect in een vaas staan. Bovendien heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende kleuren. Kiest u voor rode rozen? Of zijn witte rozen meer uw ding? Uiteraard hebben we ook andere kleuren, zoals roze rozen, oranje rozen, blauwe rozen en trosrozen.

Bos rozen bestellen

Wilt u een boeket rozen bestellen? Een bos rozen geven uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte een sfeervolle uitstraling! Bovendien geven de rozen een heerlijke geur af waar u vast en zeker blij van wordt! Wilt u een bos rozen bestellen voor iemand anders? Dat is altijd een goed idee! Vertel direct met een kaartje wat u diegene wilt vertellen. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice.