• Lorem ipsum

Rozen kopen bij rozen.nl

Koop eenvoudig online rozen bij rozen.nl. Rozen.nl is een specialist in het verkopen van rozen. U denkt bij rozen waarschijnlijk aan de standaard rode rozen en roze rozen, er zijn echter veel verschillende soorten rozen met ieder eigen eigenschappen. Ons ruime assortiment rozen is altijd vers omdat ze direct van de kweker komen en pas worden geknipt na uw bestelling. Vervolgens worden onze rozen zorgvuldig verpakt en direct verstuurd, waardoor ze altijd van de beste kwaliteit zijn. Zo garanderen wij goede kwaliteit met een lang vaasleven en ook nog een snelle bezorging.

Bekijk ons ruime assortiment en koop rozen via onze webshop. Natuurlijk kunt u bij ons rode rozen, witte rozen en peach rozen  kopen, maar we hebben nog veel meer soorten rozen in ons assortiment. Zo vindt u bij ons ook rozenblaadjes in verschillende kleuren voor bijvoorbeeld een bruiloft. Daarnaast bevat ons assortiment ook meer bijzondere rozen, zoals blauwe rozen, regenboog rozen en trosrozen. Wilt u extra uitpakken? Bekijk dan onze accessoires en extra’s om uw cadeau compleet te maken. Kies uit onze verschillende leuke kaartjes, vazen en chocolade om bij uw rozen te geven.

Of het voor uzelf is of een verrassing voor iemand anders, onze rozen bezorgen wij door heel Nederland. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen over het kopen van rozen? Neem dan contact met ons op!

Gegarandeerde levering

Wil je er 100% zeker van zijn dat je bestelling op de juiste dag wordt bezorgd? Met 7,50 euro extra garandeer je dat je pakketje op de gewenste werkdag geleverd wordt. Bestel voor 11 uur en kies de gewenste bezorgmethode. Onze klantenservice is doordeweeks via de chat en telefonisch bereikbaar van 05.00 – 22.00 uur en in het weekend van 09.00 – 21.00 uur en 24/7 per e-mail.

Waarom bestellen bij Rozen.nl?
Bij Rozen.nl zijn we heel duidelijk over een ding! Rozen koop je niet om na een paar dagen al afscheid van te nemen, maar om ze iedere dag een stukje verder open te zien gaan, om te genieten van de geur van rozen (sommige wat meer als de ander). Een volle week is niet meer als normaal, maar ook na 2 weken zijn er genoeg klanten die ons laten weten dat de rozen er nog prachtig bijstaan. Vanaf onze locatie in Naaldwijk zitten we midden tussen de rozenkwekers, en kunnen dus vaak nog leveren ook nog in de middag, of zelfs in het weekend.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Rozen.nl is snel, heel snel. Bestellingen die uiterlijk 11 uur in de ochtend bij ons binnen zijn, kunnen in de meeste gevallen dezelfde avond nog in heel Nederland geleverd worden, of anders de andere dag overdag. De avondleveringen zijn van maandag t/m vrijdag mogelijk, en dag leveringen 6 dagen per week. Bestellingen in de Regio’s Rotterdam en Den Haag leveren we vaak zelf af, en kan dus soms nog sneller. Hier is eventueel ook levering op zondag mogelijk. Spoedbestellingen gaan altijd in overleg, maar waar mogelijk gaan we tot het uiterste om de wens van de klant na te komen.

Hoe lang blijven mijn rozen mooi?
Rozen.nl is niet zomaar een leverancier van rozen, maar een met verstand van zaken. Als zoon van een rozenkweker, en een lange ervaring in de bloemen, en die van rozen in het bijzonder weten we precies welke soorten en welke kwekers de beste zijn. Alleen daarmee werken we samen, omdat we vinden dat onze klanten zo lang mogelijk van een bos rozen moeten kunnen genieten. Omdat we niet met voorraden willen werken kopen we dagelijks onze bestellingen via de veiling en direct van de kweker in. Zo ben je er zeker van dat je er optimaal plezier van hebt. Daar komt verder nog bij dat we alleen met rozen van Nederlandse kwekers werken. Duurzaam geteeld, want ook daar hechten we veel waarde aan.

Kan ik achteraf betalen?
Bij Rozen.nl is het mogelijk om achteraf te betalen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we die mogelijkheid aan. We werken met 2 verschillende partijen die deze mogelijkheid aanbieden. Achteraf betalen is mogelijk met AfterPay of met Klarna. AfterPay is groter en misschien wat bekender in Nederland, maar Klarna, wat van oorsprong uit Zweden komt, is bijvoorbeeld weer heel groot in Duitsland. Daarnaast bieden we bedrijven vaak de gelegenheid om achteraf op factuur te betalen. Het gaat dan wel om bedrijven waar we regelmatig zaken mee doen.