• Orders boven de 45,- worden gratis verzonden (NL)

  • 100% direct van de kweker en minimaal 60cm lang

  • Heeft u een speciaal verzoek? Bel ons!

  • Voor 11u 's morgens besteld, vandaag nog in huis. (ma-vr)

Wat klanten van ons vonden....

Wat zijn ze bijzonder, de rozen die vrijdag  bezorgd zijn vanwege de tegenvaller met de witte rozen, vooral nu ze open gaan tonen ze de dubbele kleur. Erg bedankt voor de service, nu goed verzorgen en kijken hoe lang ik er plezier van heb.

Ellen van der Peet (29 oktober 2018)

 

Goede Avond Martin,
ik heb het bestelde boeket weer in zeer goede orde ontvangen, prachtig. Het is helaas jammer dat Corry (mijn vrouw) het zelf niet meer kan zien, maar ik durf met 100% zekerheid te zeggen, dat ze het geweldig vindt. ik ga nu zo meteen het boeket naar haar toe brengen in het uitvaart centrum.
Mijn dank dat ik door jullie goede service, mijn belofte aan haar waar heb kunnen maken.

Op 27-03, zou ze jarig zijn, ik hou mijn vrouw in ere en bestel dan graag weer zo´n mooi boeket voor haar. Mijn heel heel hartelijke dank, en tot een volgende keer.

Don

 

Beste Martin,

Nu het onbegrip en verdriet na het overlijden van mevrouw Kristina op 14 november stilaan een plaats krijgt, wens ik U met deze mail nogmaals te bedanken voor uw inzet om de mooie bloemen bij haar thuis te laten bezorgen.  Met haar ogen heeft ze de rozen niet meer gezien, maar ik ben ervan overtuigd dat ze in haar gedachten en geest deze rozen nog bewonderd heeft.

Mag deze kleine mail dan voor u een kleine steun en dankbaarheid zijn om uw werk of beroep vol passie verder te blijven doen.

Met vele dankbare groeten,

Johnny

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »